19.1.08

Årets första (i repris från gamla bloggen)


Ny hätta färdig. Den gamla är för liten. Det krångligaste med den här var nog att sy på sista biten av kantbandet. Inte för att det i sig var så hemskt krångligt men med en liten tjej på 8 månader, som ville äta samtidigt, i knät så kan det mesta bli lite trixigt. Men det gick :)

Och så här glad blev hon sen......innan hon blev arg för att hon hade mössa och slet av den ;)Kunde inte låta bli att fotografera henne när hon försökte plocka ner siffrorna. Alltså, var tog bebisen vägen? Hon är som sagt bara 8 månader.Här kommer också bilder på nya namnbandet. Blev riktigt bra tycker jag. Fast på en vändbar hätta tycker jag det är svårt att sätta den på ett bra ställe.
Förresten. Hur gör ni när ni syr knytband? De första 1½ cm blir alltid fula på mina.....Symaskinen matar inte och det är tjockt och....blä. Några tips?

4 kommentarer:

Carolina sa...

Jättefin hätta!
Känner igen det där med att maskinen matar dåligt ;(. Har inte testat själv men borde man inte kunna göra kantbandet lite längre i början och sen klippa av eller börja på ett annat tygstycke som man sen klipper bort?

Karolina.http://esterochkonrad.blogg.se/ sa...

Jättesöt liten mössa!/Karolina

Jes sa...

Gud vilken söt mössa, härligt tyg.
Du har ju visat intesse för storlekslappar men jag hittar inte din mail. Kan du maila mig på manmademm@gmail.com

Snux sa...

kjempefin lue!! Jeg sliter også med kantbånd, men jeg synes det blir bedre om jeg begynner litt innpå båndet og så syr bakover til begynnelsen før jeg syr riktig vei. Vet ikke om det var en god forklaring:).

Så fine navnelapper du har, er de fra minanamnband eller et annet sted?