11.1.08

Namnbyte

Nu tänkte jag börja lägga blogginläggen här istället. Och lyckas jag så skall jag ändra mitt namn som poppar fram när jag kommenterar i andras bloggar också. Då kommer det att stå Tre små stjärnor (el dyl.) istället för Sockertopp/Yrväder.

5 kommentarer:

Jessica sa...

Lyckas du med att ändra namn när du ger kommentarer så kan du ju säga till...vill att det ska stå gosiungar istället för Jessica när jag kommenterar, men kommer inte på hur man ska göra??? Datorer, inte min grej!!

Thea sa...

Kul med ny blogg! Gick det inte bara att byta på den gamla?
Funderar på JEssicas fråga om hur man ska göra om man vill ha ett annat namn - kan man inte skaffa ett alias till och logga in som det? Jag har ett konto för blogger och ett för gmail och dem blandr jag alltid ihop och då står det olika namn!

Tre små stjärnor (fd Yrväder/Sockertopp) sa...

Oh, förlåt, jag glömde ju tala om hur man bytte namn.

Gå in på anpassa. Välj instrumentpanel långt uppe till höger. Till höger i bild kan ni hitta redigera profil och under det ändrar man visningsnamn.

Lycka till :)

Byta namn på den gamla bloggen gick ju men inte att ändra webadress på den tror jag. Jag får se om jag flyttar över några gamla inlägg eller hur jag gör.

Charleston sa...

bra bra, då vet vi var vi har dig :-D

Anonym sa...

A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風