11.2.08

Ett par bootcut till

När jag väl var igång och ritade mönster till Lillebrors bootcut tog jag och ritade ett till Sockerbiten också. Till dessa utgick jag från ett par PoP-byxor i storlek 74. Totala längden på dessa är nästan lika stor som den på Lillebrors byxor....
Jag kommer att ändra en del på detta mönster. På det stora hela tycker jag det funkar bra men jag måste vika upp byxorna lite för mycket, de är lite för smala och så tycker jag att man inte riktigt ser bootcuten så mycket som jag skulle vilja.
Märket i sidsömmen kommer jag att sätta högre upp nästa gång tror jag. Men det är svårt att veta var det ser snyggast ut att ha det. Jag är iaf mycket nöjd med hur bra det går att sätta i sidsömmen.

Varsågoda - både bilder på bara byxorna och så livebilder med Sockerbiten i :) Ja, och så har jag lekt lite med PaintShopPro PhotoX2 också för att försöka lära mig lite mer av denna nya version(har en äldre version egentligen men har laddat ner testversionen av X2 och funderar på att uppgradera).


1 kommentar:

GOBLIgobli sa...

Gud vilka söta! Färgerna är helt underbara och jag tycker de såg ut att sitta jättebra, ok, bortsett från att de är lite långa men hon växer ju! ;-)