17.2.09

Dags att blogga lite byxorUnder nyårshelgen var jag nere hos mina föräldrar. Jag tog inte med symaskin men väl mönster och tyger. Det gjorde att jag kunde klippa till en hel del som jag sen sydde ihop när jag kom hem. Näääästan allt är färdigt och de här gjordes redan i början av januari. Inte så hemskt mycket att orda om egentligen.....men tyg över blev det inte iaf. Jo, möjligen till en liten bebishätta men inte mer tror jag. (Minns inte säkert men det var nog 1 meter på 1,5 meter bredd jag använde.)

Nån bebis har jag inte ännu (men nu är det bara 2 månader kvar ung.) så dockan fick prova minstaparet.Tyg: randig velour från MG-tyger som legat till sig väl i mitt skåp
Mönster: samtliga är egenknåpade utifrån köpebyxor men ändrade lite här och där
Storlekar: Ung. 116, 98, 80 och runt 56 (tror att muddarna blev så smala så att de inte håller allt för länge....men det visar väl sig)
Övrigt: byxorna är redan välanvända trots att jag först för nån dag sen fäste trådarna på dem. Jag har varit av med ett av mina favoritredskap men nu har jag äntligen beställt och fått nya och därmed blev trådarna fästa. Pony Wool Needles heter de och jag beställde mina från Torgstenen. Den minsta speciellt är perfekt för att dra trådkedjan tillbaka i sömmen!

Mera obloggat ligger här och väntar.....det kommer så småningom.


Inga kommentarer: