4.11.09

Visst lever jag!


Jo, visst är det så. Det får man minsann veta med 4 barn i huset ;) Och där har ni också en förklaring till sparsamheten här på bloggen. Tiden går till annat än att blogga helt enkelt.


Vad gör jag då här nu? Jo, jag satt och tittade på lite bilder i datorn och hittade lite som borde hamnat här så nu får ni se min dotters 'dagisdocka'. Alla barnen på hennes avdelning har en docka som får placeras på rätt ställe på morgonsamlingen. Antingen på tavlan som visar dagis eller t.ex. i huset bredvid om de är sjuka. Minns inte om det fanns fler varianter. Lillebrors docka har jag visat tidigare här.


Min tjej är en rufshårig ljus tös med blå ögon och så har jag ju virkat några hattar till henne så var jag hämtade förebilden till dockan kan ni ju gissa ;) Förebilden blir förresten 2½ år idag. (Jag räknar det fortfarande som 3 november. Jag har ju inte lagt mig än.)
Och hennes lillasyster blir ½ år!

2 kommentarer:

LumLum sa...

Vilken söt!

Trollmamma sa...

Tjena det var ett tag se'n jag kolla efter ett mönster på SJbarn o hitta din blog den är på favosar nu o jag har full förståelse på att inte blogga hur ofta som.
Ha det bra cina / trollmamma